Skip to content

migranyes Mataro

migranyes Mataro Sandra Fernández Migrañas Sandra fernandez

Em dic Sandra. Tinc 30 anys y visc a La Roca del Vallès.

El meu problema eren les migranyes, bàsicament. El cert és que tenia migranyes des de que tinc ús de raó, i força sovint, cada 2 o 3 dies. I a més a més amb la menstruació, cada mes, s’accentuaven, perque en tenia uns dies abans, durant i uns dies després.

Estava sempre a base d’antiinflamatoris, em prenia fins a 6 pastilles al dia, tant pel mal de cap com per les migranyes, i així i tot no em passava. Ja no sabia què prendre, perque no hi havia res que em fés efecte.

Amb els meus pares havíem recorregut totes les opcions hagudes i per haver. He visitat neuròlegs, he fet massatges… On ens deien que hi havia algú que em podria solucionar el tema de les migranyes, allà que anavem.

Havíem anat fins i tot a “curanderos” però res no m’aliviava les migranyes.

Igual com havíem provat tantes i tantes coses, un bon amic, en Joan, ens va explicar que anava a un Quiropràctic a Mataró i que podria ser que em funcionés.

migranyes Mataro

El primer que vaig fer va ser anar al centre i assistir a una classe de salut i em va semblar tan llògic que vaig decidir començar, igual com ho van fer també els meus pares.

Feia tant de temps que buscava solucions fora que no pensava que la resposta podia venir de dins meu, que el meu cos no funcionava correctament i per això tenia tants dolors i mals de cap.

Estic molt contenta, les migranyes han desaparegut, ara tinc algún mal de cap puntual, però quan veig que no puc més em prenc alguna cosa i em marxa, cosa que abans ni amb la medicació no hi havia manera.

Suposo que aviat podré deixar de prendre qualsevol tipus de medicació perque el meu cos ja estarà funcionant del tot bé, per sí sol.

Ara treballo amb tota normalitat. Abans em passava 3 dies treballant i després una setmana a casa perque ja tornava a estar malament. I sobretot, no hi havia ni un sol cap de setmana que estés bé, ¡sempre tenia migranyes!

A més de tot això, tinc escoliosis i al menys 1 cop a la setmana m’agafaven petites ciàtiques. Des de que m’estic ajustant tampoc n’he tornat a tenir cap més i d’això ja en fa uns 8 mesos.

Estic feliç, la meva vida está recuperant la normalitat, em sento amb més ànim i més tranquila.

Espero que aquest testimoni arribi a mans de moltes persones amb el meu mateix problema i pugui animar-los a probar la Quiropràctica, que a mi m’està canviant la vida.

Volver arriba