Skip to content

Les Subluxacions

Les Subluxacions

Les Subluxacions

Allò que els pacients volen saber sobre les subluxacions.

Per què mai n’he sentit a parlar de les subluxacions?

Potser mai n’hagi sentit a parlar de les subluxacions.

Això no és cap problema. Temps enrere tampoc n’havia sentit a parlar del colesterol, de la sida o de la malaltia d’Alzeimer.

Igual que un acord musical, una subluxació pot envoltar simultàniament ossos, nervis, músculs, teixits tous i canvis degeneratius. Vosté té més de 200 ossos en el seu cos. Cada cop que dos ossos s’uneixen en una articulació, hi pot haver moviment.

Com que les articulacions de la seva columna queden tan a prop de la medul•la espinal i de les arrels nervioses, les petites variacions en el seu grau de moviment poden tenir greus efectes.

La distorsió de les comunicacions entre el seu cervell i el seu cos pot causar tot tipus de problemes de salut. Com un telèfon mòbil que es talla, una subluxació pot tallar les comunicacions vitals entre el seu cos i el seu cervell. Com que el part pot ser una de les seves causes més comunes, els pares intel•ligents fan revisar els seus nadons per detectar-ne les possibles subluxacions. Si les vèrtebres  “es traven” i no es mouen correctament, poden irritar els delicats nervis.

Si una articulació es mou massa, les vèrtebres poden exercir pressió sobre els teixits nerviosos veïns. Això pot interferir en la “força vital” transmesa a través del seu sistema nerviós que és el que facilita la comunicació entre el seu cervell i el seu cos.

El resultat és un complex de subluxació vertebral o, simplement, una subluxació.

Els traumatismes físics, les toxines químiques i l’estrés emocional poden causar subluxacions.

Una subluxació no afecta només els ossos i els nervis. Els músculs poden tensar-se o debilitar-se massa. Els discos, lligaments o uns altres teixits connectius poden inflamar-se. També poden aparèixer osteòfits o una degeneració artrítica.

Les subluxacions són greus! No obstant, la característica més important d’una subluxació és l’efecte que té sobre el seu sistema nerviós. Compromet la manera en què aquest sistema controla i regula el seu cos i això pot tenir conseqüències greus.

La distorsió de les comunicacions entre el seu cervell i el seu cos pot causar tot tipus de problemes de salut, més enllà dels simples mals de cap i dolors d’esquena.

El seu quiropràctic és l’únic professional de la salut, llicenciat, que es dedica a la detecció, reducció i prevenció de les subluxacions vertebrals. Vostè està en bones mans! Com una persona arriba a tenir subluxacions?

Les subluxacions tenen tres causes bàsiques. Causes físiques inclouen les relliscades o caigudes, els accidents, els moviments repetitius i l’aixecament d’objectes. Causes emocionals inclouen l’estrés, la pena i el temor.

Entre les causes químiques hi ha l’alcohol, les drogues, la contaminació i la mala alimentació. Com puc saber si tinc una subluxació? Pot tenir-les fins i tot sense saber-ho. De la mateixa manera que les càries o el càncer, les subluxacions hi poden ser presents abans que aparegui un senyal d’advertència.

Una revisió rigorosa li pot revelar la posició i gravetat de qualsevol subluxació que pugui tenir. Les subluxacions poden curar-se  per  si  soles? Alguna vegada, sí. El tragí de la vida d’avui en dia és una causa constant de subluxacions.

Per sort, els nostres cossos tenen la capacitat d’autocorregir molts d’aquests problemes de poca importància quan ens inclinem, ens estirem o mentre dormim a la nit. Quan no es curen, vostè necessita un quiropràctic! Els nens poden tenir subluxacions?

La primera subluxació la va causar, probablement, el part. Fins i tot els mètodes “moderns” per al part poden exercir greus pressions sobre la columna vertebral del nadó. La manca d’apetència, el plor inexplicable i l’insomni poden ser els símptomes de subluxacions espinals.

Segura  i  natural La quiropràctica és un treball d’equip vers una salut millor. Mentre gaudeix dels resultats, expliqui’ls als seus éssers estimats. Expliqui’ls com milions de persones gaudeixen de l’alleujament del dolor i d’una millor salut, restablint la integritat dels seus sistemes nerviosos amb l’atenció quiropràctica segura i natural.

Volver arriba