Skip to content

Hola, em dic Montse, sóc de Santa Eulàlia de Ronçana i vull explicar-vos perquè tota la familia venim a la consulta del doctor Marc, i en especial el meu fill, en Marc, de 12 anys.

Vam venir recomanats fa ja més d’un any per uns amics. Al principi vaig començar a venir jo per dolors a l’esquena i després vam creure que valia la pena que vingués el meu marit i portar també als nens.

El gran, en Marc, el vam portar per a corregir un desviament que s’apreciava en els hombros ja a simple vista. Tenia molt males postures al sentar-se i al portar la motxilla de l’escola. Anteriorment l’havíem portat a fer natació però no va ser massa efectiu.

Ara amb la Quiropràctica està molt millor i estem molt contents per haver trovat aquest cuidado per a la salut.

El meu marit, en Miquel i jo vam decidir portar al petit, en Jordi, més aviat com a cuidado preventiu per al seu benestar.

En definitiva, estem molt satisfets per la bona salut que els estem donant als nois, com a prevenció, ja que per suposat al Marc no li feia mal res de manera considerable, però segur que a la llarga hagués tingut bastants problemes d’esquena.

Volver arriba